Inloggen

Actueel

Rabo Clubsupport

RaboClubsupport

Vier Jubilaressen

GEMENGD ZANGKOOR VOORST HULDIGT VIER JUBILARESSEN

Jubilarissen 2020 2

VOORST.- Tijdens de gezellige koorjaar afsluitingsavond in het Dorpshuis op 15 juli stond het koor stil bij het 40-jarig jubileum van drie koorleden: Riky Sarink, Stien Wilbrink en Tiny van de Hel. Deze dames werden op de jubileumdatum, 2 april, al aan huis verrast met een boeket tulpen. Ook werd hen de felicitaties door het koor toegezongen via de digitale weg. De vierde jubilares, Trudie van Kleef, was erg verrast te horen dat zij 12½ jaar lid was van het koor. Zij kreeg uit handen van penningmeester Henny Marsman een leuk plantenbakje. Voor de andere dames was er een mooie vaas met inscriptie en natuurlijk een bijpassend boeket bloemen. In de toespraak met lovende woorden vertelde voorzitter Willy Kok, hoe de dames naast het zingen ook altijd actief betrokken zijn geweest bij alle activiteiten van het koor. De jaarlijkse plantenactie, heel zangkoor voorst bakt, het kerstconcert en niet te vergeten de toneelgroep die vele hilarische stukken heeft laten zien tijdens de 2-jaarlijkse uitvoeringen van het koor. Het koor heeft nu vakantie maar hoopt in september weer te kunnen opstarten. Vind u het ook leuk om te zingen en zoekt u een gezellig koor? We willen nog graag nieuwe leden bij ons koor verwelkomen. Kijk eens op onze website zangkoorvoorst.nl voor meer info. Ook kunt u contact opnemen met onze secretaris Riet Verbeek via de mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of per telefoon 0610875925.

 

Zangkoor Voorst zoekt nieuwe leden

poster

 

Wil je graag zingen? Dat kan bij ons!

Als je een hobby zoekt en je vindt zingen leuk, dan moet je er echt eens aan gaan denken om je aan te sluiten bij ons koor. Bij Gemengd Zangkoor Voorst staan gezelligheid, sociale contacten hoog in het vaandel. Het is niet nodig schroom of drempelvrees te hebben om naar de repetitie te komen. Je wordt direct opgenomen in de 'koorfamilie'. Je hoeft geen zangervaring te hebben, maar natuurlijk zijn de wat meer ervaren zangers en zangeressen ook welkom.

Na enkele weken voel jij je zeker thuis bij ons koor. Iedere woensdagavond wordt er van 20:00 tot 22:00 uur gerepeteerd in het Dorpshuis van Voorst. Hier komen mensen bij elkaar die allemaal plezier hebben in zingen. Halverwege de repetitie is er een pauze om de keel te kunnen smeren! Er wordt in een ontspannen sfeer hard gewerkt tijdens de repetitie en op een prettige wijze wordt het nieuwe repertoire ingestudeerd. We zingen zowel serieus als vrolijk, modern en klassiek, kerkelijk en niet kerkelijke liederen, in alle zingbare talen. Ons repertoire is zeer divers.

Tijdens de schoolvakanties heeft het koor ook vakantie!

Je bent van harte welkom om een aantal kooravonden bij te wonen zonder enige verplichting. Pas na deze periode neem je de beslissing of je door wilt gaan met zingen en lid wordt van ons koor.

Als je na het lezen van deze informatie de conclusie trekt: dat is iets voor mij, kom dan op woensdagavond om 20:00 uur naar de repetitie in het Dorpshuis van Voorst naast de Kerk.

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met onze secretaris Riet Verbeek.

Via de mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of bel 0610875925